Има една с 2.0ТС джанти прагове и т.н. до колкото разбрах...ако се интересуваш ми пиши...да проверя повече данни за колата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От къде да си купя сносна 156-ца за до 7500лв.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viliivanovПървоначално публикувано от cassillasПървоначално публикувано от viliivanovМи според мен нема такава алфа, ама нека и колегите да кажат...
Comment
-
Първоначално публикувано от viliivanovтам някъде + - 1000 кинта в зависимост от мотора. И пак гаранция никакваче няма да е куц кон, освен ако не е карана тук и сервизирана от определени хора......
Първоначално публикувано от DJraceman10,000 лева
I вариант:Купувам кола от някои(които не познавам) за 10 000 които ми се кълне че е перфектна- възможно, но все пак си е риск.Веднага още около 500лв за обслужване(масла ,филтри , ремък , ролки и т.н.) =10 500лв + поетия риск нантатък чист късмет!
II вариант:Купувам напудрена колица с хубав салон която ми харесва от някои джамбаз(когото също не познавам) за
6 000лв. Е каквито и ремоти да са нужни на тази кола(ако ще и двигателя да и сменям) Е*ах мама му да не я направя Слънце за още 4 500лв и вече мога да съм 100% спокоен че карам надежна кола!
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersами от кола да кола има разлика, за 9600 можеш да видиш и моятаще те пребия ако си я продадеш заклевам се
поздрави
Comment
-
и аз се оглеждам за 156, та се чудя дали е по хубаво да взема евтина от автоджамбаз или да заложа на скъпа пак от автокъща.
Много несигурно в тез автокъщи според мненията от форумаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от raidersами от кола да кола има разлика, за 9600 можеш да видиш и моята
1 Уточнение клубна кола определено ще е по-добре от автокъща с това съм 100% съгласен!
Comment
-
Първоначално публикувано от IrnikПредишния собственик е бил 48-ми набор,италианец хирург от малък град
успех с колата!Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
Comment