Известие

Collapse
No announcement yet.

От къде да си купя сносна 156-ца за до 7500лв.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има една с 2.0ТС джанти прагове и т.н. до колкото разбрах...ако се интересуваш ми пиши...да проверя повече данни за колата.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
      Първоначално публикувано от cassillas
      Ми според мен нема такава алфа, ама нека и колегите да кажат...
      Е какво искаш да кажеш, че за 7 500лв не може да се купи добра 156 98/99г.Колко трябват тогава според теб 30 000 или повече?!
      Не че искам да кажа.... Аз направо съм си го написал...А ти, ако искаш си купи такава, неам нищо против, ризбиййш ли....И ще те замола да не ми изопачаваш думите, никъде не съм споменал че трябва да стрва 30 000, или повече. Ако искаш да се заяждаш с някой.... аре само да не ме занимаваш....
      Е за какво ми е да се заяждам с тебе?Но кажи тогава колко трябва да струва една добра 156-ца на 8-9 години?Без чип защото виждам че твоята има и това е нормално да вдига цената!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

10,000 лева
        EX 156 1.6 TS

Comment

там някъде + - 1000 кинта в зависимост от мотора. И пак гаранция никаква че няма да е куц кон, освен ако не е карана тук и сервизирана от определени хора......

Comment

продавам два броя 155 2.0 16V за 3600 и 156 1.8 16V за 7600 лв. перфектни ако искаш пиши ми

Comment

там някъде + - 1000 кинта в зависимост от мотора. И пак гаранция никаква че няма да е куц кон, освен ако не е карана тук и сервизирана от определени хора......
              Първоначално публикувано от DJraceman
              10,000 лева
              Добре да приемем 10 000лв. Обаче- Прости сметки:
              I вариант:Купувам кола от някои(които не познавам) за 10 000 които ми се кълне че е перфектна- възможно, но все пак си е риск.Веднага още около 500лв за обслужване(масла ,филтри , ремък , ролки и т.н.) =10 500лв + поетия риск нантатък чист късмет!
              II вариант:Купувам напудрена колица с хубав салон която ми харесва от някои джамбаз(когото също не познавам) за
              6 000лв. Е каквито и ремоти да са нужни на тази кола(ако ще и двигателя да и сменям) Е*ах мама му да не я направя Слънце за още 4 500лв и вече мога да съм 100% спокоен че карам надежна кола!

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
                Веднага още около 500лв за обслужване(масла ,филтри , ремък , ролки и т.н.) =10 500лв + поетия риск
                само дето това струва 500 евро неи 500 лв

и т.н. и т.н.
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ами от кола да кола има разлика, за 9600 можеш да видиш и моята
                  sigpic
                  ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                  0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                    твоята е страшна ще те пребия ако си я продадеш заклевам се

поздрави
                    Диети и отслабване
                    www.elenkov.net

Comment

Ako е прецакан двигателя не се знае дали ще ти стигнат тези 4500 лв.
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

и аз се оглеждам за 156, та се чудя дали е по хубаво да взема евтина от автоджамбаз или да заложа на скъпа пак от автокъща.

Много несигурно в тез автокъщи според мненията от форума
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                          Твоята ти писах в темата където си я пуснал че ми харесва.
                          1 Уточнение клубна кола определено ще е по-добре от автокъща с това съм 100% съгласен!

Comment

Намерих най-после,наистина много запазена за 7900 направо чист късмет.Предишния собственик е бил 48-ми набор,италианец хирург от малък град направо колата е перфектна.ОЧАКВАИТЕ ПРЕДСТАВЯНЕ!!!
                            Alfa Romeo 156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от Irnik
                              Предишния собственик е бил 48-ми набор,италианец хирург от малък град
                              ми то това е стандартната плоча... другата е че колата я е карала детегледачка само до училище и обратно

успех с колата!
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ааа има и още един вариант 70-80 годишна баба и е ходила само събота или неделя до магазина за хляб и мляко
                                sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Working...
                                X